FAQ

Contact

De meest gestelde vragen

Wij proberen onze bestellingen af te ronden binnen de week, dit kan variëren door het product dat je besteld hebt! Een basic design zal bijvoorbeeld sneller afgerond zijn dan een pakket. Als er een lange wachtrij is of als een designer persoonlijke redenen heeft kan dit uiteraard leiden tot een langere levertijd.

Ja, dat kan zeker! Wij zoeken altijd versterking voor ons team, we zoeken dus daarom ook goede en gemotiveerde collega’s! Vul dit formulier in en wij zullen jou contacteren binnen de 5 werkdagen. Lees wel zeker eerst de richtlijnen en maak er iets leuks van!

Wij staan altijd open voor nieuwe producten, maar helaas kunnen wij ook niet alles! Als je hierover twijfelt kun jij altijd hier een ticket aanmaken, onze medewerkers zullen deze bekijken en uiteraard beantwoorden!

Wij bieden standaard ‘PayPal’ aan als betaalmethode, maar geen paniek als je deze niet hebt. Enkele van onze designers bieden ook andere methodes aan zoals Tikkie en iDEAL! Vermeld dit uiteraard ook in jouw bestelling zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Als je hebt besteld via onze website, kan je jouw design terugvinden in het klantenpaneel! Daar vindt jij al jouw bestellingen terug met de bijbehorende eindproducten. Als je via onze Discord server hebt besteld, moet je een ticket aanmaken en daarin jouw Discord gebruikersnaam vermelden. Wij zoeken dan jouw design op en sturen deze zo snel mogelijk door!

Wij bieden enkel kortingen aan bij grotere bestellingen en samenwerkingen! Wij werken al tegen de laagste prijs die mogelijk is, daarom is een korting geven niet zo gemakkelijk.

Wij verzamelen enkel essentiële gegevens, de volgende gegevens verzamelen wij: e-mailadres, gebruikersnaam, tijdstip, locatie (land) en de gegevens die je invuld bij je bestelling / ticket.

Maak zo snel mogelijk een ticket aan hiervoor, wij zullen deze bekijken, testen en zo snel mogelijk oplossen indien nodig. Het misbruiken van fouten (bugs) van onze site kan leiden tot juridische gevolgen!

Als allereerst heb je een account nodig op wolfcreators.nl, deze kan je hier aanmaken! (Vergeet zeker jouw account niet te verifiëren via je e-mail) Als je dat hebt gedaan kun je via deze link een bestelling aanmaken, hier moet je enkele gegevens invullen die wij gebruiken om jouw product zo goed mogelijk te maken.

Als allereerst heb je een account nodig op wolfcreators.nl, deze kan je hier aanmaken! (Vergeet zeker jouw account niet te verifiëren via je e-mail) Als je dat hebt gedaan kun je via deze link een ticket aanmaken, hier moet je uitleggen wat je wilt vragen / voorstellen aan ons.